چگونه سفر به کاشان را خوشمزه کنیم ؟
کاشان شهری است که به خانههای تاریخی و فصل گلابگیریاش معروف است. فروردین و اردیبهشت هر سال این شهر به یکی از مقاصد محتمل برای هر ایرانی تبدیل میشود و خیابانهای آن هم به شدت شلوغ میشود. اما این مسافران در کاشان چه میخورند؟ کوبیده و جوجه که غذای کلاسیک همه رستورانهای ایران از شمال تا جنوب است و آن را هر جایی میتوان تجربه کرد. اما بسیاری از مسافران به دنبال این هستند که در هر منطقهای غذاهای بومی آن را هم بخورند تا تجربه حضور در آن شهر برایشان واقعیتر شود.
این مطلب باز نشر بوده و مسئولیت کامل آن بر عهده منبع می باشد.
بدون نظر! اولین نفر باشید